Студенти НТУ «ХПІ» прибрали 400 кг сміття

20 квітня в рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою! 2013» студенти НТУ« ХПІ» прийшли до університету, щоб прибрати сміття.


Озброївшись рукавичками, мітлами, віниками і сміттєвими пакетами, за кілька годин вони зібрали близько 400 кг сміття. Завершивши прибирання спуску до вулиці Шевченка, студенти приєдналися до інших волонтерів і допомагали їм збирати сміття на інших ділянках міста Харкова.

Не забували вони і про роздільний збір сміття. Пластикові пляшки студенти поклали в окремі пакети, а зібраними кришечками від цих пляшок поповнились бокси з зеленими написами «Кришкін дім», звідки вони, згідно з екологічною кампанією з однойменною назвою, що почалася ще місяць тому, відправляться на вторинну переробку.

«Спуск до вулиці Шевченка до сьогоднішнього дня був просто суцільним сміттєвим водоспадом. Зараз він став знову чистим, а ми всі втомлені, але задоволені. І нам, сподіваюся, не доведеться хоча б найближчим літо спостерігати купи сміття, розсипані по всій території спуску», - кажуть студенти.

Волонтери дякують усім, хто підтримав суботник, і сподіваються, що подібні акції відбуватимуться частіше, а сміття на вулицях і в скверах рідного міста значно поменшає.

За матеріалами прес-служби НТУ« ХПІ»


Поділіться з друзями:   

Останні новини