Старост першого курсу НТУ « ХПІ» привітали лідери університетського самоврядування та ректор

Першокурсники НТУ « ХПІ» познайомилися з організацією і діяльністю студентського самоврядування «Студентський Альянс».


4 вересня 2013 в НТУ «ХПІ» пройшла зустріч старост першого курсу з адміністрацією вузу і ОСС «Студентський Альянс» НТУ «ХПІ», повідомляж прес-служба університету.

У ході зустрічі ректор НТУ «ХПІ» , професор Л.Л. Товажнянський привітав першокурсників з початком їх студентського життя, побажав усім успіхів у навчанні та досягнути нових висот у науковому, спортивному та культурному житті університету .

Орган студентського самоврядування «Студентський Альянс» НТУ « ХПІ» провів для Політехніків презентацію, в якій розповів про щорічні проекти та роботу організації. З одним із основних проектів, «Довідником першокурсника ХПІ» , студенти мали можливість познайомитися вже на зустрічі . Всі першокурсники безкоштовно отримали довідник - видання, в якому можна знайти всю необхідну інформацію про ХПІ: короткий екскурс в історію університету, його традиції, розташування деканатів і кафедр, вимоги до студентів та багато іншого.

Автори довідника, члени Студентського альянсу, зазначили , що видання э корисним і цікавим, воно стане в нагоді не тільки першокурсникам, а й студентам старших курсів та навіть викладачам, оскільки допомагає їм зорієнтуватися в такому великому університеті.


Поділіться з друзями:   

Останні новини