Молоді історики Уманського педуніверситету зайняли призові місця на ІІ Всеукраїнському студентському турнірі істориків

Команда студентів історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини у складі Олександри Квасневської, Ольги Перепелюк та Ігоря Опацького посіла третє місце на ІІ Всеукраїнському студентському турнірі істориків.


Турнір проходив на базі Київського університету імені Бориса Грінченка.

Випробувати свої знання, ерудицію, висловити власний погляд на події історичного минулого та взяти участь у цікавих дискусіях з’їхалися студенти з багатьох університетів України. Загалом учасниками турніру стали 23 команди. Це була вельми напружена інтелектуальна боротьба, та студенти УДПУ виступили дуже гідно, продемонструвавши високий рівень підготовки,  логічного мислення та знання історії.

Успішному виступу команди істориків Уманського педуніверситету на турнірі сприяла ґрунтовна підготовка студентів, яку здійснював професор Ігор  Кривошея.  Науковий   керівник не лише  надавав допомогу у підготовці студентів до конкурсу, а й приділяв велику увагу формуванню у молодих людей серйозного ставлення до  історії, до науково-дослідної діяльності,  пізнання нового в історії нашої Батьківщини та світу.

Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини