Студенти УДПУ знайомили з Україною вихованців польського дитячого садку

В УДПУ активно розвиваються програми подвійного диплома, що  реалізовуються спільно з польськими ВНЗ, а їх діяльність координує Польський культурно-освітній центр.


Нині за такою програмою в магістратурі Інституту Європейської культури Познанського університету імені Адама Міцкевича за напрямом підготовки «Європейська комунікація» навчаються студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Владислав Мазур, Валентина Черевченко та Юрій Ганущак.

Нещодавно студенти УДПУ відвідали дитячий садочок № 8 м. Гнєзно. Метою зустрічі було ознайомлення польських дітей з українською символікою, культурою, та традиціями. Українську молодь радо зустрічали польські дошкільнята. Щоб показати, яким важливим є зв’язок між Україною та Польщею, діти разом зі студентами виготовили прапори обох країн, але в незвичний спосіб - фарбами в техніці «Долоньки». Усі були в захваті від такого заняття! На довершення отриманого позитиву від  зустрічі діти вивчили декілька українських слів та частувалися смачним українським борщем.

На згадку про цей  доброчинний і надзвичайно цікавий  захід студенти отримали письмові подяки від адміністрації дитячого садка.

Фото:


Поділіться з друзями:   

Останні новини