Всеукраїнське об’єднання «Майдан» розширило представництво студентів

До Ради Всеукраїнського об’єднання майдан включено 5 представників студентів, що відображає значну роль студентської громади в суспільно-політичних процесах.


До Ради об’єднання увійшли представники студентських страйкових комітетів Ілля Кротенко, Віктор Килимар, Тарас Бойків та представник Студентської Координаційної Ради Софія Бориско. До складу президії ВО «Майдан» студенти делегували Єлизавету Щепетильникову - президента Української асоціації студентського самоврядування.

В рамках об’єднання Майдан створено комісію з питань молоді та студентів, яка включила в себе представників більшості студентських та молодіжних організацій, що активно діють на території Майдану та відстоюють європейське майбутнє України. Комісія працюватиме за напрямами, зокрема: інформаційний, креативний, координація масових заходів, студентська самооборона, залучення учнівської молоді, регіональний розвиток, міжнародне співробітництво, спецпроекти та інші.

Комісія також напрацює пропозиції, щодо шляхів найскорішого впровадження європейських стандартів в освітній та молодіжній політиці. Робота комісії ґрунтується на принципах демократичності та прозорості, тож всі зацікавлені молодіжні та студентські організації, що поділяють цінності ВО «Майдан» запрошуються до співпраці.

Прес-служба Української асоціації студентського самоврядування


Поділіться з друзями:   

Останні новини