Кращі студенти вищих навчальних закладів Кременчука отримали стипендії міської ради

11 березня  2014 року заступник міського голови Віталій Малецький разом із начальником управління у справах сім’ї, дітей та молоді Ольгою Усановою  зустрілися із студентами кременчуцьких ВУЗів, які цього року стали  стипендіатами міської ради.


Ними стали  30  найкращих представників студентства Кременчука.

Зустріч відбувалася у дружній атмосфері за круглим столом.  Заступник міського голови підкреслив, що стипендії міської ради кращі студенти міста отримують вже давно, але за ініціативи міського голови Олега Бабаєва її  отримують і ті, хто бере активну участь у громадському житті міста. Щороку підвищується  і сума стипендії з урахуванням  рівня інфляції та мінімальної заробітної плати. Студенти коротко розповіли про себе, навчання та участь у житті навчального закладу,  а також про свої досягнення.

Начальник управління у справах сім`ї, дітей та молоді Ольга Усанова проінформувала присутніх про молодіжні проекти, які найближчим часом планують реалізувати у місті,  найближчі перспективи щодо  розвитку молодіжної політики у місті. Більш детально зупинилася на проведенні цьогорічної  благодійної акції «Серце до серця», 5-го Благодійного балу, який заплановано на 15 травня 2014 року,  екологічного проекту  «Зелена толока»,  який відбудеться 10-11 квітня 2014 р., конкурсу відео роликів «Разом за добро»,  фестивалю «Extreme – zone»,  тощо.

В урочистій обстановці стипендіати Кременчуцької міської ради отримали  перші у цьому році  стипендії. Заступник міського голови Віталій Малецький дав напутні слова найкращим представникам кременчуцького студентства. Він зазначив, що у тісній співпраці із міською владою вони мають зробити  багато добрих і корисних справ для міста вцілому  та кременчужан зокрема. Віталій Малецький запросив кожного, хто має непересічні ідеї стосовно того, як зробити життя кременчуцької молоді цікавим і насиченим, звертатися до генераторів молодіжної політики Кременчука – Молодіжного Парламенту та Міського комітету молодіжних організацій, а також до керівництва міста.


Поділіться з друзями:   

Останні новини