Студреспубліка-2014: єдина надія для майбутнього України

Тут збуваються заповітні мрії!  Тут починається завтрашній день!


23-26 серпня 2014р. на узбережжі Чорного моря у ДТ «Космос» (Миколаївська обл., Березанський р-н, курорт Рибаківка) зустрічайте фінал XVI Студреспубліки у новому форматі – більше змісту, менше розваг. Ситуація в країні змушує нас не просто, як всі навколо, аналізувати чому саме так відбулося та шукати винних, але думати над тим, якою ж саме повинна бути: «Модель України в умовах нового світового порядку».

Цьогорічна тема викликана надскладною ситуацією, яка зараз в Україні. Вже пізно звинувачувати один одного, а потрібно шукати виходу з кризової ситуації заради збереження цілісності країни, заради майбутнього України, заради миру та процвітання українців. Ми вже не перший рік працюємо над Стратегією-2050 для України, переконані, що без її існування неможливий поступальний розвиток нашої держави. Сьогодні це питання вдвічі загострене, адже без чіткого довгострокового розуміння розвитку країни – ми приречені.

Чому не можна пропустити фінал Студреспубліки-2014? Бо цього року Студреспубліка буде абсолютно іншою. Це найбільш масштабна щорічна молодіжна подія в Україні й одночасно - найінтелектуальніша. Учасники Студреспубліки півтори доби будуть брати участь виключно в оргдіяльнісній грі. А вже потім, паралельно з ОДГ, розпочнеться мульти-фестивальна частина, в рамках якої ви матимете можливість спробувати свої сили в «Студентській Мафії», «Фестивалі аматорського відео» , «Фото-конкурсі», «Нічній тусі», «Денній тусі» та багатьох інших активностях. Під час Студреспубліки буде визначена «Перша Леді», кращий у «Music Live Awards» та ще багато інших переможців у різних суб-фестах.

Ви зможете зустріти 1000 старих і нових друзів із усієї України та з-за кордону, потужних експертів, представників істеблішменту України й інших цікавих особистостей.

Умови участі


Поділіться з друзями:   

Останні новини