Лави магістрів державної служби поповнили 105 випускників Івано-Франківського закладу

Сьогодні в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулося урочисте вручення дипломів магістра державної служби випускникам заочної форми навчання.      


Зі святковою подією молодих магістрів привітали перший проректор навчального закладу Федір Козак, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, заступник голови-керівник апарату ОДА Роман Струтинський, перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, начальник головного управління освіти і науки ОДА Зінаїда Болюк.

«Думаю, що після закінчення магістратури ви будете мати можливість зростання по службі, - зазначив Роман Струтинський. – Коли формувався резерв керівного складу в облдержадміністрації, його було оновлено на 65%. Туди записали більшість людей, які мають кваліфікацію магістра державного управління та магістра державної служби. Впевнений, що багато хто з вас потрапить до нового резерву, який буде сформований у наступному році».

Заступник голови-керівник апарату ОДА висловив сподівання на активну участь випускників магістратури у здійсненні реформ, розпочатих для покращення розвитку і добробуту держави.

Магістрам бажали «гідно творити авторитет державного службовця», ніколи не зупинятися на досягнутому, постійно поповнювати багаж знань, повсякчас служити людям.

Довідково:

Магістратура державної служби на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу діє з 1996 року. За 15 років фахівці закладу підготували 1078 магістрів. Цьогорічний випуск – найчисельніший. Дипломи про закінчення магістратури за заочною формою навчання отримали 105 магістрів.

Прес-служба Івано-Франківської ОДА


Поділіться з друзями:   

Останні новини