Рівень конкуренції серед українських студентів восени склав 11 осіб на місце

Знайти роботу скромному спеціалісту-початківцю майже так само важко, як і директору із великими зарплатними очікуваннями.


Спеціально до дня студента Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна підготував топ найкращих стажувань у різних галузях і регіонах країни.

З проблемою працевлаштування рано чи пізно зіштовхується будь-який випускник ВНЗ. Більш підприємливі пошукачі, які вже мають певний досвід роботи, швидше знаходять роботу. Багатьох влаштовують на роботу батьки, знайомі. Середня мінімальна зарплата, з якої готові починати молоді спеціалісти, — трохи більше 1000 грн., середня очікувана зарплата — близько 3000 грн.

Кожен, хто будь-коли шукав роботу, знає, що роботодавцям потрібні співробітники зі стажем. А щоб отримати досвід, треба десь попрацювати. Одним із найкращих способів почати кар’єру, отримати необхідний досвід і рекомендації є стажування. Хоча не всі з них гарантують працевлаштування, але все ж дають шанс показати себе перед потенційним роботодавцем із найкращого боку.

Ті, хто бажає спробувати себе у сфері внутрішньокорпоративного PR, можуть пройти стажування в телекомунікаційній компанії «ВОЛЯ». Студенти-старшокурсники спеціальностей «Журналістика», «Видавнича справа і редагування», «Філологія» можуть виявити свої аналітичні здібності, навички письмового і усного мовлення, написання цікавих статей, переконання і захопленості співрозмовника.

ProCredit Bank пропонує молодим людям з будь-якою вищою освітою пройти стажування банківського спеціаліста у кількох великих містах України — Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Києві та інших. Від кандидатів вимагається знання англійської на рівні Intermediate, командність, активність, ерудованість. Стажування буде відбуватися повний робочий день протягом 6-ти місяців, протягом яких буде виплачуватися стипендія у розмірі 2000 гривень.

Схожу програму має і ПриватБанк. Але взяти участь зможе кожен бажаючий, не відриваючись від дивана, в онлайн-режимі з будь-якої точки України. Усе, що потрібно, — заповнити форму на офіційному сайті банку.

Студенти юридичних факультетів київських ВНЗ можуть випробувати свої сили на посаді Помічника юриста в компанії Lexwell & Partners. Кандидати повинні володіти англійською мовою на рівні не нижче Upper Intermediate, бути зацікавленими у сфері господарського права. Також знадобиться працелюбність, здібності до навчання, вміння користуватися ПК.

Компанії AT Consulting потрібен Стажер-аналітик SQL в Києві. Від кандидатів очікують наявність вищої технічної освіти, знання SQL, досвід роботи в IT. Своїм майбутнім співробітникам гарантують оформлення за КЗпП, соц. пакет, корпоративне навчання.

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна в листопаді 2014 року.


Поділіться з друзями:   

Останні новини