Ніякої відставки Романа Потеряйка не було

Про це заявляє Голова Ради студентів Київського медичного університету УАНМ.


Позачергове засідання Студентської Колегії НаУКМА, що відбулася 7 серпня 2011 року, є нелегітимними. По факту, цю зустріч не можна навіть назвати демократичним засіданням, бо Роман Потеряйко не був на ньому присутній, а що навіть більш дивує - це те, що Роман навіть не був сповіщений заздалегідь. Звертаю увагу на те, що проведення засідання не відповідало вимогам проведення подібних зібрань, деякі члени взяли участь у ньому через Skype.

Висловлюю припущення, що на членів Студентської Колегії, які нібито проголосували за відставку Романа, було здійснено тиск зі сторони адміністрації. Про це говорить "оперативність" проведення засідання у вихідний день влітку та раптова поява інформації на офіційному сайті НаУКМА.

Ніякого усунення Романа Потеряйко з посади Голови СК не було. Рейдерські атаки є неприпустимими у сфері студентського самоврядування. Закликаю студентську спільноту свідомо ставитися до подібних інформаційних заяв, а також пробачити заколотникам таку помилку з огляду на їхню слабкість та недосвідченість.

 

Андрій Сиротинський

Голова Ради студентів Київського медичного університету УАНМ

 


Поділіться з друзями:   

Останні новини