Кримськотатарські студенти подякували жителям Львова за підтримку

У річницю анексії Криму к римськотатарські студенти записали звернення до жителів Львова зі словами подяки за підтримку. Звернення українською мовою є відповіддю на інший ролик, який раніше записали жителі Львова кримськотатарською мовою.


«У складній історії наших народів багато спільного. У нас забирали території, державність, мову і культуру. Позбавляли права бути господарями на власній землі. Але ми вистояли», – говорять студенти у відеоролику.

«Підтримка друзів у біді завжди допомагає. Ми не самотні і в цьому наша сила. Нас ніхто не переможе. Тому що за нами – правда», – проголошують кримськотатарські студенти.

Як повідомлялося, громадська ініціатива «Крим SOS» і кримськотатарський культурний центр «Кримський будинок у Львові» в річницю окупації Росією Кримського півострова презентували звернення львів'ян до кримчан під назвою «Ми обов'язково будемо знову разом».

Відеозвернення від письменників, студентів, акторів, журналістів, музикантів, а також мера Львова Андрія Садового, записане кримськотатарською мовою.


Поділіться з друзями:   

Останні новини