Студентів запрошують на стажування в інвестиційно-керуючу компанію Vertex United

Інвестиційно-керуюча компанія Vertex United і журнал «Фокус» оголошують про старт спільного соціального проекту «Моя перша робота», в рамках якого студенти зможуть пройти двомісячне оплачуване стажування в одному з бізнес-підрозділів компанії в Києві чи Одесі.


Мета проекту - підготувати фахівців, які вже через кілька років будуть займати провідні позиції в компанії.

У проекті «Моя перша робота» можуть взяти участь студенти та випускники ВНЗ у віці від 18-ти до 22-х років. Проводиться набір претендентів на наступні вакансії: журналіст, редактор соціальних мереж, адміністратор готелю, PR-фахівець, HR-фахівець, аналітик-маркетолог. Щоб стати стажером, потрібно до 7 червня 2015 заповнити анкету на сайті firstjob.focus.ua, прикріпити резюме та есе на задану тематику. Результати будуть оголошені 15 червня. Ті, хто пройшов відбір, з 1 липня 2015 року два місяці будуть не тільки пізнавати ази обраної професії, а й брати участь у розробці проектів, проходити бізнес-тренінги корпоративного університету «Vertex of Success».

«Люди - головна цінність нашої компанії, тому Vertex United інвестує в талановитих, заповзятливих і цілеспрямованих. Проект «Моя перша робота» - це можливість активно вплинути на майбутнє країни, надавши шанс молодим людям зробити свій перший крок у професійному середовищі», - каже Вікторія Черник, директор департаменту розвитку та управління персоналом Vertex United.

За підсумками навчання та стажування кожен учасник отримає сертифікат про проходження навчання в корпоративному університеті «Vertex of Success» і рекомендаційні листи, а кращі з стажистів - пропозиції про постійне працевлаштування в компанії.

Більш детальна інформація про проект на сайті firstjob.focus.ua.


Поділіться з друзями:   

Останні новини