Проект «Школа молодого лідера» у Волинській області

Із 2 по 7 вересня 2011 року у Волинській області впроваджувався проект «Школа молодого лідера».


Як повідомляє прес-служба Вонинської облдержадміністрації, у рамках проекту 5 вересня на базі відпочинку «Гарт ВНУ ім. Лесі Українки» відбулась зустріч голови облдержадміністрації Бориса Клімчука з лідерами студентського самоврядування області.

Розвиток студентського самоврядування обговорювали за участю 46 ректорів та директорів волинських вузів, 42 активістів студентського руху. Лідерів навчали 8 досвідчених тренерів, серед яких: волинські та польські науковці, працівників профільного управління ОДА та Луцької міської ради, громадські діячі.

Учасники зустрічі дискутували на тему «Лідерство», зокрема, як такі питання: «Суть лідерства? Хто такий лідер? Як виховувати справжнього лідера? Хто такий лідер студентського самоврядування? Бачення сторін щодо співпраці між лідерами студентського самоврядування та адміністрацією у навчальних закладах».

Як розповів сьогодні на оперативній нараді голова облдержадміністрації, зустріч подібного формату відбулась вперше. «Це – діти-лідери з хорошими амбіціями, які уже дихають в спину старшим колегам. Вони генерують масу ідей, а наше завдання – їм допомагати», - резюмував Борис Клімчук.


Поділіться з друзями:   

Останні новини