Британські студентки знялися голими для благодійності і потрапили на "дорослі" сайти

В Англії вибухнув скандал через календаря з голими студентками Університету Портсмута. Їх фото потрапили на сайти та форуми для дорослих, де їх побачили і прокоментували тисячі людей.


Про це інформує The Daily Mail. З 2006 року щороку у благодійних цілях випускалися календарі з оголеними студентками, і на їх продажу вдалося зібрати близько 10 тисяч фунтів стерлінгів (15,6 тисяч доларів). Проте тепер все припиниться. «Моделями» для таких календарів добровільно ставали не тільки дівчата, але й юнаки, причому в минулому році останніх було в два рази більше. Вони знімалися в одній нижній білизні (студентки топлес), тим не менше знімки публікувалися у досить «цнотливому» вигляді, так що їх не можна було запідозрити у порнографії та розпусті. У Internet ж цього разу потрапили сирі знімки, при цьому самі «моделі» не підозрювали про це і були шоковані. Вони заявляють, що погоджувалися на участь у зйомках вкрай задля добродійності, і ніяк не могли чекати, що в один прекрасний день побачать свої фото на порносайтах, та ще й з брудними коментарями та оцінками тисяч незнайомих користувачів. Дівчата серйозно занепокоїлися за своє майбутнє - адже наявність їх знімків в Інтернеті негліже запросто може поставити хрест на їхній кар'єрі.

Університетське студентське керівництво виступило за припинення випуску календаря. «Пересічена небезпечна риса. Потрапили в Internet фото вже ніяк не можна буде звідти прибрати, тому єдине, що ми можемо - це перешкодити повторенню подібного в майбутньому », - заявила представник студентської адміністрації 20-річна Бекі Гарднер. Разом з тим видавці календаря розповідають, що студенти, погоджуючись на зйомки, повинні були розуміти всю ступінь відповідальності і ризик того, що фото потраплять в Мережу. Деякі студенти-юнаки також захищають календар.


Поділіться з друзями:   

Останні новини