Міністр узяв участь у заході з військово-патріотичного виховання учнів

7 жовтня 2011 року, в рамках Всеукраїнського науково-практичного семінару «Військово-патріотичні ігри як засіб виховання громадянина та патріота України» вперше відбулися інструктивно-методичні заняття з організації та проведення військово-патріотичних спортивних ігор.


До участі у практичних заняттях, що проводилися на мототреку «Пирогово» було запрошено учнів 10-х класів спеціалізованої школи № 85 з поглибленим вивченням англійської мови Голосіївського району м. Києва та середньої загальноосвітньої школи № 288 Святошинського району м. Києва. Завдання, які пропонувалися школярам, містили вправи зі стройової, тактичної, спортивної та вогневої підготовки. Також учням надали можливість перевірити теоретичні знання та відповісти на запитання військово-історичної вікторини.

Організаторами заходу виступили: Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, молодіжна громадська організація «Клуб військово-історичної реконструкції «Червона зірка», Центр військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник» Святошинського району м. Києва.

Цінні та пам’ятні подарунки учасникам змагань вручив Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник. Він висловив подяку педагогам та членам громадських організацій, які звертають увагу на важливість патріотичного виховання молоді.


Поділіться з друзями:   

Останні новини