Львівський державний університет безпеки життєдіяльності надав гуманітарну допомогу військовим, які перебувають в зоні АТО

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності державної служби України з надзвичайних ситуацій надав гуманітарну допомогу 24-й окремій механізованій бригаді (Яворів, Львівщина), військовослужбовці перебувають в зоні АТО.


Як повідомляє прес-служба університету, вантаж передбачає високоефективні вуглекислотні та порошкові вогнегасники, які призначені для гасіння загорянь класів: A (горіння твердих речовин), В1 (горіння рідких речовин, нерозчинних у воді), С (горіння газоподібних речовин), а також для гасіння загорянь електроустаткування, що знаходяться під напругою до 1000 В, на початковій стадії їх виникнення.

Ректор університету Михайло Козяр провів зустріч з представниками німецького Червоного хреста, які багато років співпрацюють з навчальним закладом ДСНС України. Під час зустрічі обговорені перспективи співпраці та надання необхідної гуманітарної допомоги.
«Військові 24-ї механізованої бригади героїчно виконують завдання в зоні АТО. Вони є прикладом героїзму та патріотизму, відстоюють незалежність та територіальну цілісність нашої держави», - зазначив ректор.

Під час зустрічі М.Козяр також розповів, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій проводить значну роботу щодо організації та доставки гуманітарних вантажів в зону АТО, а також по розмінуванню звільнених від терористів територій та відновлення інфраструктури населених пунктів.


Поділіться з друзями:   

Останні новини