Мінагрополітики продовжує допомагати працівникам та студентам аграрних ВНЗ із зони АТО

У зв’язку із суспільно-політичною ситуацією на Сході країни та неможливістю забезпечення повноцінної діяльності вищих навчальних закладів Мінагрополітики України у Луганській та Донецькій областях, Міністерство звернулося до керівників вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації сприяти у вирішенні проблем, що виникають у працівників та студентів аграрних ВНЗ із зони АТО.


Зокрема, мова йде про необхідність забезпечення доступу до навчання студентам, переведених із вищих навчальних закладів розташованих у Донецькій, Луганській областях та АР Крим, а також про першочергове розселення їх у гуртожитках.

Крім того, необхідно сприяти працевлаштуванню педагогічним та науково-педагогічним працівникам аграрних ВНЗ на умовах сумісництва.

Як нагадує прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства, в Мінагрополітики за дорученням Ігоря Швайки з 1 вересня 2014 року розпочала роботу гаряча лінія для студентів та викладачів аграрних ВНЗ Луганської та Донецької областей. Усі, хто потребує допомоги в питаннях організації навчального процесу, вступу та переведення на навчання студентів аграрних ВНЗ та інших питань в цьому напрямку, можуть звертатися цілодобово за телефонами: (044) 279-55-68, (066)172-43-05.

Крім того, у вестибюлі Міністерства (м. Київ, вул. Хрещатик, 24) організовано прийом громадян з цих питань.


Поділіться з друзями:   

Останні новини