Українські студенти завоювали ще медалей на Універсіаді

Четвертий змагальний день на ХХVІ Всесвітній літній Універсіаді у м. Шенжень (Китайська Народна Республіка) – чотири нагороди.


П’яте українське золото здобула команда шаблістів у складі Андрія Ягодки – студента Південноукраїнського національного педагогічного університету (м. Одеса),  Дмитра Пундика – студента Хмельницького національного університету, Олега Штурбабіна та Дмитра Бойка – студентів Львівського державного університету фізичної культури. Українці у фіналі впевнено перемогли команду Італії з результатом 45:31. Для Андрія Ягодки це вже друга нагорода найвищої проби.

Гімнаст Микола Куксенков також здобув другу нагороду на Універсіаді, але після золота в абсолютній першості, студент Національного університету фізичного виховання і спорту України, після вправ на перекладині, піднявся на другу сходинку п’єдесталу. ВелосипедисткаЛюбов Шуліка – студентка Луганського національного університету виборола срібну нагороду у спринтерський трековій гонці на 500 м. Гімнастка Ангеліна Кисла після срібла у командних змаганнях виборола бронзову медаль у вправах на різновисоких брусах.

Гімнастка Яна Дем’янчук у вправах на колоді та різновисоких брусах стала четвертою. Сподіваються на вихід з групи наші баскетболісти, які обіграли філіппінців з рахунком 102:46.

На жаль, закінчили боротьбу за медалі футболісти. У вирішальному двобої з бразильцями за вихід з групи, українці хоча і вели в рахунку, але не змогли втримати перемогу і програли з рахунком 1:2. Волейболісти без проблем обіграли студентів з Ірану з результатом 3:0 по сетах.

Станом на 16 серпня в активі українських студентів 12 нагород: п’ять золотих, п’ять срібних, дві бронзові.


Поділіться з друзями:   

Останні новини