Тріо «Гонта» УДПУ імені Павла Тичини піднімало козацький дух учасників АТО

Чоловіче вокальне тріо «Гонта» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини у складі заслужених працівників культури України Петра Волошина, Василя Семенчука та Валентина Купчика повернулося з чергової поїздки в зону бойових дій на Донбасі, яка відбулася за участі видатних діячів культури, церкви, літератури та науки в рамках унікального мистецького туру «Арт-Десант».


Учасники колективу підготували різдвяну концертну програму для воїнів АТО та мешканців Луганської і Донецької областей. Викладачі-вокалісти майстерно виконали в’язанку українських народних, відважних повстанських та сучасних патріотичних пісень.

Виступи вокального тріо «Гонта» були справжніми духовно-просвітницькими, мистецькими зустрічами з військовими на полігонах, плацах, у наметових містечках, навчальних центрах, клубах, аудиторіях, будинках офіцерів та госпіталях. У такий спосіб артисти дякували солдатам-захисникам за їхню ратну справу.

Окрім цього учасники тріо «Гонта» виконали ще одну почесну і приємну місію - передали воїнам АТО від батьків та діток, які навчаються в 2-му класі ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 м. Умань подарунки, малюнки та гарні побажання.

Щирість та високий професіоналізм артистів Уманського державного педагогічного університету залишили у серцях українських захисників нетлінний слід. Військові вручили народному самодіяльному аматорському колективу «Гонта» грамоту та висловили сердечну подяку за творчість та підняття козацького духу.


Поділіться з друзями:   

Останні новини