Представник МОНмолодьспорту взяла учать у засіданні Бюро Керівного Комітету з питань освіти Ради Європи

3-4 жовтня 2011 року в Празі (Чеська Республіка) відбулось чергове засідання Бюро Керівного Комітету з питань освіти Ради Європи, у якому взяла участь член Бюро, спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОНмолодьспорту Оксана Коваленко.


Питання, що розглядалися на засіданні стосувались адміністративної реформи Ради Європи, підготовки чергового Празького Форуму, Конференції Міністрів, яка відбудеться у Фінляндській Республіці у 2013 році та підсумкові результати впровадження Хартії Ради Європи з питань демократично громадянства та прав людини.

Та головним завданням засідання Бюро Керівного Комітету з питань освіти Ради Європи став розгляд фінального Комюніке, яке підготували учасники Форуму міністрів освіти європейських країн «Школа XXI століття: Київські ініціативи», з подальшим узгодженням плану дій щодо його впровадження. Зокрема, розглядалися питання щодо термінології, яка узгоджуватиметься зі всіма членами Бюро і членами Комітету.

Питання спільного Європейського освітнього простору стоять на порядку денному Ради Європи дуже гостро, адже у зв’язку її реформуванням, ставляться нові цілі та завдання.

І найголовніше, що прозвучало під час засідання Бюро Керівного Комітету з питань освіти Ради Європи, що проведення Київського Форуму і Київське комюніке – це новий проект, який буде схожий на Болонський та стосуватиметься сфери середньої освіти.


Поділіться з друзями:   

Останні новини