Львівський університет став переможцем Програми Еразмус Мундус «Партнерство»

Львівський національний університет імені Івана Франка став одним із переможців Програми Еразмус Мундус «Партнерство».


Виконавче агентство ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури завершило відбір проектів за освітніми програмами Темпус, Еразмус Мундус і Жана Моне й оголосило результати конкурсів 2011 р., за якими Львівський національний університет імені Івана Франка ввійшов до складу першого консорціуму, що став цьогорічним переможцем.

Еразмус Мундус – освітня програма ЄС, націлена на активізацію міжнародного співробітництва та підвищення мобільності серед студентів, викладачів, науковців європейських університетів і вищих навчальних закладів третіх країн.

З 2007 р. Львівський національний університет імені Івана Франка є учасником Програми Європейської Комісії «Еразмус Мундус – Вікно зовнішньої співпраці для Білорусі, України та Молдови (Лот № 6, № 7)». Ця програма розрахована на три роки і повністю фінансується Європейським Союзом. Упродовж цього періоду близько 102 студентів і співробітників Університету мали можливість пройти стажування в європейському університеті-партнері й отримати європейський диплом магістра після навчання за кордоном.

Перемога Університету в конкурсі Програми Еразмус Мундус – 2011 р. дає можливість отримати новий транш, що передбачає навчання, стажування за згаданою програмою, одержання стипендії Еразмус Мундус від Європейського Союзу як для студентів, так і викладачів та співробітників Університету.

Пресслужба університету

 

 

 


Поділіться з друзями:   

Останні новини