Глава Чечні Рамзан Кадиров став почесним професором університету

Глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова присвоєно звання «Почесний професор» Ісламського університету імені Кунта-Хаджі Кишиева. Про своє нове досягнення Кадиров розповів через Instagram.


«Я принципово відкидав пропозиції десятків вузів про почесні звання, але в ісламському університеті з задоволенням прийняв диплом і мантію. Я молю Аллаха про його милості завжди відповідати всьому, що говориться в рішенні Ради. Я своє життя присвятив служінню Аллаху і, поки в моїх грудях б’ється серце, буду вірний цим життєвим принципам», — написав Кадиров.

Як йдеться в документі, главі республіки присвоєно звання «Почесного професора» за видатні заслуги у справі відродження традиційного ісламу в Росії, за міжконфесійну співпрацю та особистий внесок у створення, становлення і розвиток Російського Ісламського університету імені Кунта-Хаджі Кишиева.

Російський Ісламський університет імені Кунта-Хаджі Кишиева заснований в 2009 році. На сьогоднішній його студентами є понад 600 осіб.

У середу в університеті відбувся перший випуск. Кадиров вручив дипломи 19 випускникам. Нагадаємо, що днями глава Чечні став «нічним вовком». Байкерський клуб прийняв Рамзана Кадирова в свої ряди в Грозному.


Поділіться з друзями:   

Останні новини