Майбутні екологи і менеджери з Варни побували на стажуванні в НУВГП

Влітку студенти двох факультетів Національного університету водного господарства та природокористування - менеджменту і екології та природокористування разом із заступниками деканів О.Г.Кірічком і А.В.Кучеровою побували в Болгарії, в Технічному університеті м.Варна.


А у вересні вже варненські студенти зі своїми викладачами Недкою Ніколовою та Христо Крачуновим приїхали до Рівного, щоб ближче познайомитися з Національним університетом водного господарства та природокористування, дізнатися про те, як готують майбутніх фахівців для України, і власне більше дізнатися про Україну і Рівненщину зокрема.

Болгарські гості ознайомилися зі стуктурою університету, зустрілися з керівництвом НУВГП та викладачами і студентами факультетів менеджменту і екології та природокористування, побували на лекціях і практичних заняттях разом зі своїми рівненськими однолітками. Цікавими для них були також екскурсії по Рівненщині у супроводі нових друзів. Вони побували в Острозі і Дубному, відвідали Рівненський обласний краєзнавчий музей і зоопарк, Мирогощанський аргарний коледж.

Після закінчення стажування проректор з міжнародних зв'язків Г.І.Сапсай вручив студентам і викладачам сертифікати про проходження міжнародної спеціалізованої практики та розповів про подальші шляхи співпраці з Технічним університетом Варни.

Своїми планами поділилися і болгарські викладачі Недка Ніколова і Христо Крачунов. Це взаємні стажування викладачів і студентів, участь у наукових конференціях, обмін публікаціями, спільна підготовка навчальних планів та інше.

Про свої враження від стажування, спілкування з рівненскими студентами розповіла Даніца Станєва, яка від імені своїх одногрупників подякувала університетові за цікаво організоване стажування і висловила сподівання, що така співпраця розвиватиметься і надалі.


Поділіться з друзями:   

Останні новини