Лондонський студент літає на пари з Польщі, бо це дешевше ніж жити поряд з університетом

Студент Джонатан Дейві, який навчається у Лондоні, переїхав до Гданська у Польщі, бо йому дешевше жити там і літати на пари у Лондон.


Він порахував, що оренда кімнати поряд із Лондонським університетом коштуватиме йому 220 фунтів стерлінгів (близько 7 тис. грн.) на тиждень. А його наперед заброньовані авіаквитки, разом із автобусами від аеропорту та орендою житла у Польщі обійдуться йому 2,1 тис. фунтів стерлінгів на рік (близько 70 тис.) на рік, передає "Українська Правда Життя".

Студент вирішив зробити так після своєї подорожі Європою. Він витратив години на те, аби дослідити витрати на літак і час відправлення до Лондона з найдешевших міст Східної Європи.

"Я вилітаю з Гданська та лечу до Лондона о 6 ранку щосереди. Через різницю у часі, я уже сиджу на лекції о 10-ій годині ранку. В мене є лекції у середу, четвер та п'ятницю, а потім я лечу назад до Польщі. І так до наступної середи. Це чудво працює", - каже він.

Два вечори у Лондоні студент ночує у недорогих хостелах або на диванах у друзів. Хлопець подорожує лише з ручною поклажею та кожного разу відвідує своїх батьків у Гемпширі.

Джонатан вже пробував зробити те саме у Вільнюсі, але не було зручних ранкових рейсів. "Гданськ гарніший", - додає він.

Його батьки вважають його божевільним. Але він показав їм цифри і вони бачать, що син хоче зекономити.


Поділіться з друзями:   

Останні новини