Українські студенти матимуть можливість безкоштовно навчатися в Університеті Кембріджу

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту звернулося з листом (лист 14.09.2011 N 1/9-692 див. у рубриці «Документи») до керівників вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації для надання своїх пропозицій щодо направлення кандидатів на навчання у 2012/2013 навчальному році до Університету Кембріджу.


Зазначимо, що з метою надання можливості безоплатного навчання в Університеті Кембриджу найбільш талановитої української молоді, за підтримки Дмитра Фірташа, започаткована Українська стипендіальна програма.

У 2012/2013 навчальному році фінансову допомогу отримають громадяни України, які бажають пройти однорічний курс магістратури в Університеті Кембриджу за однією з 50 гуманітарних спеціальностей.

Претенденти повинні мати, або здобути до літа 2012 року, вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра та мати високі результати у навчанні та науковій роботі, що дає можливість вступати на навчання до магістратури за відповідною спеціальністю, а також на високому рівні володіти англійською мовою.

Стипендія буде забезпечувати оплату навчання та проживання в Кембриджі, а також витрати на утримання студента.

Прийом заяв на навчання в Університеті Кембриджу здійснюється у період з 01.09.2011 по 02.12.2011, відбір здобувачів стипендії проводить спеціальний комітет Університету Кембриджу, відібрані кандидати на навчання отримають повідомлення у травні 2012 року.


Поділіться з друзями:   

Останні новини