Google істотно оновив механізми пошуку

Нові механізми поліпшили індексування великих документів, підняли у рейтингу унікальний контент користувачів тощо.


Компанія Google анонсувала десяток нових методів, доданих в пошуковий алгоритм, які дозволять компанії підвищити якість інтернет-пошуку.

Як повідомляють в компанії, оновлені механізми роботи також підкажуть власникам сайтів, як краще оптимізувати контент, щоб підняти показники своїх веб-проектів в пошуковому індексі Google.

Впроваджені поліпшення стосуються кращого індексування великих документів, розширюють можливості механізму пошукових автопідказок, а також краще визначають так звані припарковані домени і лінк-ферми, знижуючи їх показники в рейтингу.

За словами представників компанії, подібні незначні нововведення компанія проводить щомісяця, але тепер було прийнято рішення про них повідомляти відкрито, розповідаючи про суть проведених роботи.

У Google говорять, що компанія перевизначила пошукові результати за найпопулярнішими запитами, зробивши їх більш релевантними.

Деякі зміни торкнулися також і схожих запитів та запитів зі словами-омонімами. Окремо компанія заявила, що нововведення торкнулися і контенту користувачів: сторінки з оригінальним контентом тепер будуть підніматися ще вище в рейтингах.

У блозі компанії йдеться, що всього з початку цього року інженери Google реалізували понад 500 нововведень в пошуковій системі.

Наступну порцію даних про механізми роботи пошукової системи Google планує опублікувати в січні.


Останні новини