КНУ ім. Т.Шевченка поглиблює співпрацю з фірмою "1С"

Учора проректор КНУ імені Тараса Шевченка Володимир Бугров та керівник українського представництва фірми "1С" Вадим Мазур підписали угоду про співробітництво між університетом та фірмою "1С".


На сьогодні фірма «1С» - одна з найпотужніших на терені СНД структур, які працюють в напрямку автоматизації управління та обліку на підприємствах різних галузей, видів діяльності та типів фінансування через розгалужену партнерську мережу. Програми фірми широко використовуються в Росії, Україні, Казахстані, Білорусі та в інших країнах світу. На Україні перша партнерська структура фірми «1С» була заснована на початку 90-х років тоді ще студентами факультету кібернетики Шевченкового університету, повыдомляэ прес-служба уныверситету.

Велику роботу по підвищенню кваліфікації керівних кадрів з використанням продуктів фірми «1С» проводить нещодавно створений в Інституті післядипломної освіти університету Навчально-науковий центр державного управління та фінансового контролю.

Значне розширення сфери викладання основних систем «1С» при підвищенні кваліфікації слухачів і студентів різного профілю викликало необхідність вдосконалення існуючих форм співпраці фірми «1С Україна» з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка і зокрема його Інститутом післядипломної освіти.

24 жовтня ц.р. в урочистій обстановці було підписано договір між «1С» і університетом, який визначає не лише нові форми взаємодії, а й шляхи подальшої інтеграції таких флагманів освітнього і комп’ютерного ринків як Київський національний університет імені Тараса Шевченка і фірма «1С Україна».


Останні новини