BIONIC University перекладе українською мовою освітні курси Coursera

Наприкінці минулого місяця повідомлялося, що в Києві запрацював відкритий IT-університет - BIONIC University.


Тепер же повідомляється, BIONIC University та освітня онлайн-платформа Coursera стали партнерами. Сторони підписали договір про співпрацю Global Translation Partnership, який передбачає український переклад узгоджених курсів.

BIONIC University забезпечить переведення близько 10 освітніх програм Coursera. Фахівці вже працюють над першими трьома курсами: Probabilistic Graphical Models від Стенфордського університету, Gamification від Університету Пенсільванії і Creative Programming for Digital Media and Mobile Apps від Лондонського університету. Цю роботу планується закінчити до кінця поточного року, після чого ці програми українською мовою з'являться на сайті Coursera . Посилання на курси також будуть розміщені на сайті BIONIC University.

У 2014 році за сприяння BIONIC University будуть переведені Foundations of Business Strategy (Університет Вірджинії ), Inspiring Leadership through Emotional Intelligence (Університет Кейс Вестерн Резерв) і Cryptography I (Стенфордський університет); інші програми будуть визначені пізніше. Відзначається, що для перекладу BIONIC University приверне професійних мовознавців.


Останні новини