Корпорація IBM провела презентацію у КНУ імені Тараса Шевченка

10 березня за ініциативи кафедри комп’ютерної інженерії та «ТОВ ІВМ Україна» відбувся «День корпорації ІВМ на факультеті радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем».


Цій події передувала передача сервера IBM System p 550 колективу кафедри для поглибленого вивчення студентами та аспірантами технологій ІВМ.

Відбулося підписання меморандуму між факультетом радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем Київського національного університету імені Тараса Шевченка та представництвом корпорації IBM «IBM Ukraine».

З доповіддю «Історія інновацій в IBM. Еволюція ІТ індустрії. Четверта технологічна революція. Епоха когнітивних обчислень» виступив директор департаменту з академічних ініціатив корпорації IBM Данько Олександр Миколайович. Від імені компанії виступила Соболєвська Алла Анатоліївна з інформацією щодо новітніх комп’ютерних систем та рішень корпорації IBM.

Завідувач кафедри професор Погорілий Сергій Дем’янович подякував представникам корпорації за технічну підтримку та висловив сподівання на подальшу творчу співпрацю.


Останні новини