Завтра відбудеться тестування ЗНО з української мови і літератури

У вівторок, 23 травня відбудеться перше тестування основної сесії ЗНО – українська мова і література.


«Звертаємося до учасників ЗНО із проханням відповідально поставитися до підготовки документів, що необхідно мати при собі для допуску до складання тесту. Завчасна підготовка може захистити вас від зайвого стресу у день іспиту», – зазначають в Українському центрі оцінювання якості освіти.

На пункті тестування при собі необхідно мати:

  • оригінал сертифіката учасника ЗНО (той, що з фото і голограмою);
  • оригінал документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті (паспорт, свідоцтво про народження тощо)
  • запрошення-перепустка (не забудьте роздрукувати його на інформаційній сторінці учасника).

Відсутність одного з перелічених документів або подання його копії унеможливить участь у тестуванні з певного предмета. Вам потрібні будуть ще 2-3 ручки з пастою насиченого чорного кольору (бажано гелеві). Також у пункті проведення ЗНО дозволено мати воду в прозорій пляшці без етикетки.

Нагадуємо, що з 28 квітня на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року розміщено запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення тестування.

Учасникам ЗНО необхідно самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки, що створена на веб-сайті УЦОЯО. Доступ до інформаційної сторінки – за номером і пін-кодом сертифіката, указаним у ньому.

Запрошення-перепустки надсилатися поштовим зв’язком або на електронну скриньку не будуть.


Поділіться з друзями:   

Останні новини