31 травня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики

За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з математики взяли 106 307 осіб, що становить 94% від загальної кількості зареєстрованих.


Із завданнями сертифікаційної роботи можна ознайомитися в розділі «Предмети ЗНО». Завтра у цьому ж розділі будуть розміщені правильні відповіді на завдання, - передає прес-служба УЦОЯО.

15 учасників зовнішнього незалежного оцінювання не змогли потрапити у пункт тестування через запізнення, 8 – через відсутність одного з обов’язкових документів. Проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування забезпечувало 18 832 особи. За дотриманням процедури зовнішнього незалежного оцінювання спостерігало 160 громадських спостерігачів і 9 представників засобів масової інформації.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з математики через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву.


Поділіться з друзями:   

Останні новини