Припинено занесення до ЄДЕБО паперових заяв вступників, - Міносвіти

Усі заяви вступників, подані у паперовому вигляді, приймальні комісії мають внести до ЄДЕБО сьогодні, 27 липня, до 18 години. З відповідним листом МОН звернулося до усіх керівників вищих навчальних закладів.


Інформація про внесені в ЄДЕБО паперові заяви, яка надсилається в ДП «Інфоресурс» електронною поштою, не передбачає отримання погодження і не може бути причиною затримки допуску вступника до конкурсного відбору, - передає прес-служба Міносвіти.

Також у листі надані роз’яснення щодо розбіжностей у інформації в електронних кабінетах вступників. Так, якщо приймальна комісія виявить розбіжності в середньому балі атестату і не зможе врегулювати це питання у встановлений термін, то їй необхідно терміново звернутися електронною поштою до ДП «Інфоресурс». У разі ж відсутності в кабінеті сканкопії додатку до атестата приймальна комісія має зв’язатись з вступником та внести середній бал на підставі документа, надісланого ним.

Окремо МОН звертає увагу, що невідповідність або погана якість фотокартки, завантаженої вступником, не може бути підставою для відмови в допуску його заяви до участі в конкурсному відборі.


Поділіться з друзями:   

Останні новини