Міносвіти обіцяє оприлюднити держзамовлення сьогодні о 18 годині

Міністерство освіти і науки України інформує про завершення необхідних процедур та готовність до здійснення адресного розміщення державного замовлення.


Про це ректорам вишів було надіслано листа від 01.08.2017 р. №1/9-421 за підписом заступника Міністра Юрія Рашкевича

"Параметри тестового запуску алгоритму свідчать про виконання передбачених критеріїв правильності його роботи. Водночас, багато вищих навчальних закладів звертається до Міністерства освіти і науки з проханням надання додаткового часу для завершення перевірки правильності здійсненого приймальними комісіями нарахування сільського коефіцієнту, уточнення та підтвердження окремих показників. Для нас дуже важливою є справедливість адресного розміщення державного замовлення, надання можливості навчання за бюджетні кошти кращим вступникам до вищих навчальних закладів. Забезпечення достовірності даних є принципово важливим для розподілу місць державного та регіонального замовлення. У зв’язку з цим Міністерство освіти і науки України, керуючись Конституцією України та статтею 53 Закону України «Про вищу освіту», оголошує про технічну перерву для опрацювання адресного розміщення державного замовлення, яке буде оприлюднено не пізніше 18.00 год. 1 серпня 2017 року", - йдеться в листі.

Як зазначається, вищим навчальним закладам надається час до 13.00 для завершення робіт з перевірки правильності нарахування сільського коефіцієнту та внесення цих та інших необхідних уточнень до ЄДЕБО. Доступ до бази буде закритий о 13.00 год. 1 серпня 2017 року.

Міносвіти просить керівництво приймальних комісій забезпечити виконання необхідних дій по завершенню уточнення вхідних даних.

"Після 16.00 год. 1 серпня 2017 року необхідна кількість працівників приймальних комісій повинна бути готова до отримання списків рекомендованих до зарахування та їх друку", - наголошується в листі.


Поділіться з друзями:   

Останні новини