Зарахування на бюджетні місця на магістратуру за усіма спеціальностями, окрім «Права», може тривати до 15 вересня

Зарахування на бюджетні місця на магістратуру може тривати до 15 вересня 2017 року – строки оприлюднення списків визначає кожен ВНЗ окремо, прописуючи це у Правилах прийому.


Так само кожен ВНЗ розміщує на своїй сторінці перелік рекомендованих до зарахування осіб. Також інформація вноситься до ЄДЕБО, після цього вона відображається в системі «Конкурс» на сайті vstup.info, - інформує прес-служба Міносвіти.

Ці правила не стосуються тих, хто вступає на магістратуру за спеціальністю «Право».

Для таких вступників 3 серпня 2017 року відбудеться єдиний фаховий іспит в форматі ЗНО. Вступне випробування розпочнеться о 10:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50 за наявності екзаменаційного листка та оригіналу документа, що посвідчує особу.

На виконання тесту відведено 240 хв. Він складатиметься з трьох блоків:

  • тест загальних навчальних правничих компетентностей (75 хв);
  • тест з шести базових юридичних дисциплін: конституційне, адміністративне, цивільне, цивільне процесуальне, кримінальне, кримінальне процесуальне право (105 хв);
  • тест з іноземної мови (60 хв).

Результати випробування буде розміщено на інформаційних сторінках вступників «Кабінет вступника-магістра» (Український центр оцінювання якості освіти) 15 серпня 2017 року. Оприлюднення списків осіб, рекомендованих до зарахування, відбудеться до 12.00 29 серпня, а зарахування на держбюджет – не пізніше 5 вересня.

Для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні для вступу на навчання за ступенем магістра за спеціальністю 081 «Право» зареєстровано 16 892 особи. На базі навчальних закладів створено 75 пунктів тестування. Найбільше пунктів тестування функціонуватиме в Києві (16), Харкові (9), Одесі (8).


Поділіться з друзями:   

Останні новини