Триває підготовка до проведення вступних іспитів для магістрів

Цьогоріч особи, які планують вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування», «Міжнародні відносини», мають проходити єдине фахове вступне випробування та єдиний вступний іспит.


Як інформує прес-служба УЦОЯО, 14 травня розпочнеться реєстрація для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні та єдиному вступному іспиті. У зв’язку з цим, керівникам закладів вищої освіти, де здійснюватиметься прийом на навчання для здобуття ступеня магістра за вказаними вище спеціальностями, необхідно визначити працівників, відповідальних за реєстрацію. Відомості про заклад освіти та працівників, відповідальних за реєстрацію, потрібно до 20 квітня надіслати до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (лист Міністерства освіти і науки України від 06.04.2018 р. №1/9-210).

Для проведення реєстрації на сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюватимуться сторінки закладів вищої освіти. Відповідальним за реєстрацію в закладах вищої освіти до 7 травня буде надано логін і пароль для доступу до сторінки закладу освіти.


Поділіться з друзями:   

Останні новини