На сайті Міносвіти опубліковано найпоширеніші запитання-відповіді про вступ на молодшого спеціаліста

МОН починає публікувати на своєму сайті найпоширеніші запитання-відповіді щодо вступу 2018 року.


Відповідну рубрику створено в розділі «Вступна кампанія 2018».

Як інформує прес-служба Міносвіти, наразі у ній вже розміщено питання та відповіді стосовно вступу до закладів вищої освіти на молодшого спеціаліста. Зокрема, там вступники зможуть знайти інформацію про те, як і коли подавати документи, хто має право на пільговий вступ та як скористатися пільгою, чи можна подавати свідоцтво про народження замість паспорта, як подати апеляцію на результати вступних випробувань тощо.

«Серед рекомендацій комісії, що проводила аудит вступної кампанії 2017 року, більша частина стосувалася покращення комунікації зі вступниками, їх батьками та приймальними комісіями. Ми врахували це, тому однією з новацій стала поява найпоширеніших запитань-відповідей про вступ 2018 на сайті МОН. Сьогодні розміщено інформацію по молодшому спеціалісту, але до червня ми плануємо також додати Q&A по бакалавру, магістру та окремо – для приймальних комісій щодо організації їх роботи в період вступної кампанії», – відзначив генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН Олег Шаров.

Водночас він додав, що повна офіційна інформація про правила вступу відображена в Умовах прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в 2018 році та Умовах прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2018 році.

Якщо ж ні в Умовах вступу, ні в розміщених Q&A вступник не знайде відповіді на своє питання, він може надіслати його на скриньку vstup2018@mon.gov.ua


Поділіться з друзями:   

Останні новини