Відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики, - УЦОЯО

Із завданнями сертифікаційної роботи можна ознайомитися в розділі «Предмети ЗНО» офіційного порталу Українського центру оцінювання якості освіти.


Завтра на цій самій сторінці буде розміщено правильні відповіді до тесту, - інформує прес-служба УЦОЯО.

Згідно з оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з математики взяли 106 551 особа, що становить 95 % від загальної кількості зареєстрованих.

37 учасників зовнішнього незалежного оцінювання не змогли потрапити до пунктів тестування через запізнення, 43 — через відсутність одного з обов’язкових документів.

Проведення зовнішнього незалежного оцінювання у пунктах тестування забезпечували 18 859 осіб. Дотримання процедури тестування контролювали 143 громадських спостерігачів і 46 представників засобів масової інформації.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з математики через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву.


Поділіться з друзями:   

Останні новини