Відбулося незалежне тестування з історії України

Згідно з інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, у тестуванні взяли участь 159 523 особи, що становить 94,4 % від загальної кількості зареєстрованих.


Із завданнями сертифікаційної роботи з історії України можна ознайомитися в розділі «Предмети ЗНО» офіційного порталу УЦОЯО. 7 червня в цьому самому розділі буде розміщено правильні відповіді на завдання.

20 учасників зовнішнього незалежного оцінювання не змогли потрапити до пунктів тестування через запізнення, ще 20 осіб — через відсутність документа, передбаченого правилами допуску. Проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування забезпечували 28 446 осіб. Дотримання процедури тестування контролювали 114 громадських спостерігачі і 8 представників засобів масової інформації.

Зареєстровані особи, які не змогли взяти участь в основній сесії ЗНО з історії України через причини, що не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому відбувалася реєстрація на основну сесію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.


Поділіться з друзями:   

Останні новини