Відбулося єдине фахове вступне випробування, - УЦОЯО

Сьогодні вступники до магістратури за спеціальностями «Право», «Міжнародне право» проходили єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ).


Як інформує прес-служба центру, із тестовими зошитами ЄФВВ можна ознайомитися в розділі «ЗНО для магістрів» офіційного порталу УЦОЯО.  Правильні відповіді до завдань будуть розміщені 16 липня.

Звертаємо Вашу увагу на те, що з кожного блоку ЄФВВ розміщено по два тестові зошити: один використовувався в пунктах проведення ЄФВВ, інший – у закладах вищої освіти, що проводили тестування для осіб, які у зв’язку зі станом здоров’я або як вступники, звільнені з військової служби (у тому числі мобілізовані), отримали право складати випробування у відповідних закладах освіти.

Зареєстровані особи, які не змогли взяти участь в основній сесії ЄФВВ через причини, що не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом трьох календарних днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, на території якого особа мала проходити тестування, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.


Поділіться з друзями:   

Останні новини