За перші 2 тижні вступної кампанії абітурієнти зареєстрували 139 тис 340 електронних кабінетів, - Міносвіти

За перші 2 тижні вступної кампанії абітурієнти зареєстрували 139 тис 340 електронних кабінетів, з яких майже всі активовані.


Це близько 87% від очікуваної кількості цього року, - інформує прес-служба Міносвіти.

Майже 81 тис вступників уже подали через кабінети електронні заяви – їх загальна кількість наразі становить 341 тис 801 заява.

Відповідні дані подає ДП «Інфоресурс» – технічний адміністратор бази, через яку відбувається реєстрація електронних кабінетів.

В Міносвіти нагадують, що створення кабінетів вступників було відкрито 2 липня і триватиме до 25 липня, а подавати через них заяви можна з 12 до 26 липня.

За перші 2 тижні на гарячі лінії МОН та Інфоресурсу було отримано понад 27,6 тис дзвінків. На пошти vstup2018@mon.gov.ua та ez@inforesurs.gov.ua надійшло майже 37,5 тис електронних звернень від вступників. Офіційна група в Фейсбуці «Вступ 2018», куди також можна писати свої запитання, зараз налічує майже 3400 учасників.

Порівняно з минулим тижнем тематика звернень вступників особливо не змінилася: переважали питання щодо реєстрації електронних кабінетів, отримання пільг, вступу з Криму та Донбасу через освітні центри, сільського коефіцієнта.

Додалися запити про подання, скасування та зміни статусу заяв, а також щодо виявлення помилок у внесеній в кабінет інформації після подання першої заяви. Відповіді на ці та інші поширені питання можна знайти на сайті МОН.

Так, якщо після подання заяви вступник виявив помилки в електронному кабінеті (неправильно розрахований середній бал, завантажений інший документ замість скан-копії атестата тощо), то для їх виправлення йому треба звернутися до приймальної комісії закладу освіти, куди подано заяву.


Поділіться з друзями:   

Останні новини