Затверджено програми ЗНО для вступу в магістратуру

13 травня розпочнеться реєстрація для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні та єдиному вступному іспиті.


Керівникам закладів вищої освіти, де здійснюватиметься прийом на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальностями галузей знань 03 «Гуманітарні науки» (крім спеціальності 035 «Філологія»), спеціальностями галузей знань 04 «Богослов’я», 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 12 «Інформаційні технології», 24 «Сфера обслуговування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини», необхідно визначити працівників, відповідальних за реєстрацію, - повідомляє прес-служба УЦОЯО.

Відомості про заклад освіти та працівників, відповідальних за реєстрацію, потрібно 24 квітня надіслати до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (лист Українського центру оцінювання якості освіти від 03.04.2019 р. №02-22-03/522).

Для проведення реєстрації на сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюватимуться сторінки закладів вищої освіти. Відповідальним за реєстрацію в закладах вищої освіти до 03 травня буде надано логін і пароль для доступу до сторінки закладу освіти.


Поділіться з друзями:   

Останні новини