834 випускники з окупованих районів зареєструвалися на складання ЗНО

834 випускники 11-х класів, які проживають на тимчасово окупованій території, зареєструвалися на складання ЗНО в Донецькому регіональному центрі оцінювання якості освіти.


Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць.

За його словами, всі зареєстровані випускники протягом декількох років навчалися за програмою дистанційної або екстернатної освіти в школах, розташованих на контрольованій території.

Найбільша кількість зареєстрованих на ЗНО - жителі Донецька і Макіївки, по 461 та 102 учні відповідно.

Як зазначив Куць, такі цифри були озвучені на освітянському форумі, який відбувся в Краматорську на базі Краматорської української гімназії.

"Понад 200 вчителів з усієї області зібралися, щоб поділитися найкращими практиками та результатами, набутими під час впровадження освітньої реформи, "Нової української школи" та інклюзивної освіти.

Згоден з освітянами: маємо виховати розумних та активних людей, патріотів, готових брати на себе відповідальні за своє життя та свою державу. Звернув увагу на необхідність активніше залучати дітей, які вимушені жити на тимчасово окупованій території, до загальноукраїнського освітнього простору", - написав глава Донецької ОблВЦА.


Поділіться з друзями:   

Останні новини