Цьогоріч ЗНО з математики складали 151 990 осіб

За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з математики взяла 151 990 осіб, що становить 94,5 % від загальної кількості зареєстрованих.


82 учасники ЗНО не змогли потрапити до пунктів тестування через відсутність одного з обов’язкових документів, 31 – через запізнення, - інформує прес-служба УЦОЯО.

Проведення зовнішнього незалежного оцінювання у пунктах тестування забезпечували 26 765 осіб. Дотримання процедури тестування контролювали 183 громадських спостерігачі та 38 представників засобів масової інформації.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з математики через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно упродовж 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.


Поділіться з друзями:   

Останні новини