ЗНО/ДПА-2020: перебіг реєстрації

Станом на 2 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні і державній підсумковій атестації зареєстровано 167 522 особи, які обрали 554 539 тестувань.


Найактивніше реєструються абітурієнти в Полтавській (71% від очікуваної кількості), Харківській (67,3% від очікуваної кількості), Луганській (61,9% від очікуваної кількості), Донецькій (61,8% від очікуваної кількості) областях, - інформує прес-служба УЦОЯО.

Традиційно найпопулярнішими навчальними предметами є українська мова і література (164 937 зареєстрованих), історія України (117 120 зареєстрованих), математика (86 101 зареєстрованих). З огляду на особливість Умов прийому до закладів вищої освіти значна кількість учасників обирають також біологію (50931 зареєстрованих) та географію (60 060 зареєстрованих).

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триває до 24 березня 2020 року. Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти надсилають до 17 березня. Докладна інформація про процедуру реєстрації — у рубриці «Процедура реєстрації».

Нагадуємо, що за допомогою сервісу «Стан опрацювання документів» можна перевірити на якому етапі опрацювання реєстраційні документи. Для цього необхідно увести номер реєстраційної картки до сервісу.

В УЦОЯО звертають увагу на те, що підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який особа отримає в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням. Ці документи надсилатимуть учням, які складають ДПА у формі ЗНО, до закладу освіти, у якому вони навчаються. Іншим категоріям осіб – на адресу, вказану під час реєстрації.


Поділіться з друзями:   

Останні новини