Відбулося ЗНО з історії України

Сьогодні, 4 червня 2021 року,  відбулось тестування основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.


Участь у тестуванні з історії України взяли 203 361 особа, що становить 68% від загальної кількості зареєстрованих.

33 учасники ЗНО не було допущено до пунктів тестування, 5 – через виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Дотримання процедури тестування контролювали 86 громадських спостерігачів.

Найбільше учасників тестування з історії України – 77,14% зареєстрованих – було зафіксовано в Києві, найменше – 53,08% – у Чернівецькій області.

Із завданнями сертифікаційної роботи можна ознайомитися в розділі «ЗНО-2021. Історія України». Правильні відповіді до завдань сертифікаційної роботи з історії України буде розміщено 7 червня.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з історії України через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, в якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву. Докладніше про умови участі в додатковій сесії — у відповідному розділі.

7 червня 2021 року відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з фізики. На тестування з фізики зареєструвалося 32 090 учасників.

ЗНО з біології відбудеться 10 червня. Завершується основна сесія тестом із географії 15 червня.


Поділіться з друзями:   

Останні новини