Вступ-2021: визначено порогові бали ЄФВВ та ЄВІ

Сьогодні, 9 липня 2021 року, відбулося засідання фахових комісій єдиного фахового вступного випробування 2021 року, під час засідання яких встановлено порогові бали «склав/не склав».


Поріг «склав/не склав» за виконання завдань з блоку тесту загальних навчальних правничих компетентностей («ТЗНПК») становить 10 правильних відповідей (тестових балів), - інформує прес-служба Міносвіти.

Поріг «склав/не склав» за виконання завдань блоку «Право» становить 35 правильних відповідей (тестових балів).

Також фахова комісія з блоку «Право» розглянула 63 звернення учасників тестування та додатково дискваліфікувала ще три питання цьогорічного ЄФВВ (№№ 45, 53 та 95). Усім учасникам ці питання будуть зараховані як правильні.

Зазначимо, на спільному засіданні члени предметних фахових комісій з усіх іноземних мов після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал за виконання завдань єдиного вступного іспиту, що відповідає 12 тестовим балам.

Результати єдиного вступного іспиту з іноземних мов за шкалою 100–200 буде розміщено на інформаційних сторінках «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» до 13 липня. Учасники зможуть також завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей.


Поділіться з друзями:   

Останні новини