20 червня – завершується додатковий період реєстрації для участі у НМТ

20 червня 2022 року завершується додатковий період реєстрації для участі у НМТ. Щоб узяти участь у додатковій сесії НМТ, вступники мають не лише створити реєстраційні картки, але й надіслати комплект необхідних документів до відповідних регіональних центрів до 27 червня.


Про це нагадав Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, - інформує прес-служба МОН.

За даними УЦОЯО від початку додаткового періоду створено понад 16 тис. реєстраційних карток, однак на сьогодні зареєстровано тільки 763 учасники, які надіслали документи для участі в НМТ.

Процедура реєстрації передбачає:

  • створення реєстраційної картки;
  • заповнення тесту заяви про участь у тестуванні;
  • формування комплекту реєстраційних документів (оформлена реєстраційна картка, засвідчені копії паспортного документа, документа про повну загальну середню освіту, медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о (за потреби);
  • надсилання документів до регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо наразі немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, зазначену в реєстраційному повідомленні.

Учасники, які до 27 червня не надішлють комплекти реєстраційних документів на електронну адресу, зазначену в реєстраційному повідомленні, не матимуть змоги брати участь у НМТ. У темі листа потрібно зазначити своє прізвище, а також написати словосполучення «реєстраційні документи». Наприклад: Шевченко_реєстраційні документи.


Поділіться з друзями:   

Останні новини