у серпні буде доступна додаткова реєстрація для участі в спеціальній сесії НМТ

Сьогодні, 20 липня, Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет підписав наказ про внесення змін до Календарного плану організації та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту.


З метою забезпечення права на здобуття вищої освіти осіб, які через військово-політичну ситуацію та наслідки військової агресії рф не змогли зареєструватися для участі у ЗНО (НМТ) в основний і додатковий періоди, отримають можливість зробити це під час спеціального періоду, - інформує прес-служба Міносвіти.

Для цього вступникам необхідно:

  • з 12.08.2022 до 15.08.2022 сформувати реєстраційну картку на сайті УЦОЯО;
  • з 25.08.2022 до 30.08.2022 вибрати населений пункт для складання НМТ на персональній сторінці;
  • з 05.09.2022 до 07.09.2022 підтвердити на персональній сторінці намір взяти участь у тестуванні та вибрати населений пункт, що найбільш наближений до місця перебування в період проведення спеціальної сесії.

Нагадаємо, що процедурою реєстрації передбачено:

  • створення реєстраційної картки;
  • заповнення тесту заяви про участь у тестуванні;
  • формування комплекту реєстраційних документів (оформлена реєстраційна картка, засвідчені копії паспортного документа, документа про повну загальну середню освіту, медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о (за потреби);
  • надсилання документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, адресу якого зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо наразі немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, зазначену в реєстраційному повідомленні. У темі листа слід зазначити своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи. Наприклад, Шевченко_реєстраційні документи.


Поділіться з друзями:   

Останні новини