Відбулася нарада щодо підготовки до вступної кампанії 2012 року

4 листопада 2011 року за участю Першого заступника Міністра освіти і науки, молоді та спорту Євгена Суліми в актовій залі КНУБА відбулася нарада з проректорами та відповідальними секретарями приймальних комісій вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації м. Києва, Київської, Житомирської, Чернігівської, Черкаської, Вінницької та Кіровоградської областей.


Також у нараді брали участь заступник директора департаменту вищої освіти Микола Фоменко, радник Міністра Михайло Шмельов, перший заступник директора Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій та ін.

Під час виступу Євген Суліма зазначив, що вступна кампанія 2011 року була особливою і непростою для вищих навчальних закладів, враховуючи значне зменшення кількості вступників. Також він наголосив на першочергових завданнях вищих навчальних закладів у підготовці до вступної кампанії 2012 року, а саме: розробку до 15 листопада власних Правил прийому до вищих навчальних закладів в 2012 році та їх погодження Міністерством освіти і науки, молоді та спорту до 1 грудня за встановленим графіком, а також їх оприлюднення у засобах масової інформації, стендах приймальних комісій; неухильне дотримання кожним вищим навчальним закладом затверджених Правил прийому; дотримання єдиних вимог до організації і проведення вступної кампанії, незалежно від статусу, підпорядкованості чи форми власності вищого навчального закладу тощо.


Поділіться з друзями:   

Останні новини