Одесі відбулася регіональна нарада–семінар з питань організації і проведення вступної кампанії у вищих навчальних закладах

Захід пройшов учора, 8 листопада 2011 року за участю головного спеціаліста інформаційно-аналітичного відділу МОНмолодьспорту Алли Рибалко та директора регіонального центру оцінювання якості освіти Анатолія Анісімова.


В актовій залі Одеського національного політехнічного університету відбулася нарада з проректорами (заступниками директорів) та відповідальними секретарями приймальних комісій вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації м. Севастополя, Одеської, Херсонської, Миколаївської області та Автономної Республіки Крим.

Як інформує прес-служба МОНМС,обговорювалися питання функціонування Єдиної електронної бази з питань освіти, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії 2012 року. Представники Міністерства відповіли на запитання відповідальних секретарів вищих навчальних закладів південного регіону щодо змін до Умов прийому до вищих навчальних закладів у 2012 році, Порядку подання заяв в електронній формі до вищих навчальних закладів I - IV рівнів акредитації тощо.


Поділіться з друзями:   

Останні новини